Schema cdi ontsteking

De ontsteking wordt geheel elektronisch geregeld door het CDI-systeem, wat staat. De CDI wil ik baseren op het ontwerp van SportDevices:. Hier het schema zoals ik hem wil gaan maken:zelf bromfiets cdi maken – tomos A35 ontsteking op. Wie kan mij helpen aan schema voor schakelen tussen. Er zijn ook ontstekingen waarbij de CDI en bobine in één unit ingebouwd. Op al deze Chinese scooters zit gewoon een AC-CDI ontsteking met een magnetische.

Ik ben er mij van bewust dat het een cdi met bobine is. Als C3 een elco is dan is hij verkeerd om in het schema getekend. Honda CR 125 CC electrische storing – Techniek. Ontsteking Yamaha XT250 vervroegt niet – Techniek. Dit is en elektrische ontsteking system test bank. Ik heb een paar vragen over het gebruik van een CDI ontsteking op een ss50. Ik heb overigens wel een hele middag samen met een schema.

Hallo Na veel vijven en zessen heb ik me dan toch mar een Quad aangeschaft een LTZ 400. Nu wou ik een programeerbare cdi ontsteking. Bij startproblemen is het eerste wat getest moet worden de ontsteking. Online winkelen voor precieze chinese scooter elektrische onderdelen motorfiets cdi ontsteking schematische voor gy6 te koop vanaf FMJMOTO.

Doet de ontsteking het ook zonder accu? Ik heb namelijk wel een vonk maar hij wil nog niet starten. Freddy: Hey Barry De gele draad die normaal van de gele.