Schokbreker kapot geluid

De auto veert en rijd verder goed, dus heb niet het idee dat er een schokdemper kapot is ofzo. Dus schokdemper of misschien stabilisatiestang. Het geluid is een beetje moeilijk uit te leggen maar gezond klinkt het niet.

Schokbreker kapot geluid

Van de week tot de conclusie gekomen dat mijn schokbreker rechts voor kaduuk is. Niet dat ik dadelijk meer kapot maak dan mij lief is. Dan zou het helaas maar zo kunnen zijn dat er een schokbreker kapot is. Want zo op het oog is er niks te zien aan de schokbreker.

Schokbreker kapot geluid

Schokdempers drukken de wielen tegen de grond in alle omstandigheden : tijdens bochten, tijdens het. Volgens mij kan dat bij een kapotte schokbreker of een kapotte veer. In de volksmond worden ze ook weleens schokbrekers genoemd. De juiste naam is echter schokdemper. Die verplaatsing gaat langs klepjes in de schokbreker.

Deze klepjes remmen daarmee die verplaatsing. De schokdemper dempt zo de bewegingen van het. Ook maakt die hierbij een soort soppig geluid. Uiteindelijk parkeerterein vanaf een recht stuk afgereden (geluid even weg), scherpe bocht maken (naar rechts), rechtuit rijden en geluid was.

Schokbreker kapot geluid

Ophanging: Mijn vraag was wanneer schokdempers ongeveer. Ik heb last van een bonkend geluid wat van rechtsachter komt, nu heb ik.

Maar daarmee is het probleem niet opgelost, het bonkend geluid is er nog steeds. Maar kun je dat niet testen of de schokbreker "kapot" is? Als antwoord krijg ik dat indien er een schokbreker vervangen moet worden bij de. Lexus in mijn ogen niet kapot kunnen.