Schokdemper kapot doorrijden

Niet dat ik dadelijk meer kapot maak dan mij lief is. Realiteit is een illusie die ontstaat. Wat is de functie van de schokdemper en hoe merk je dat er slijtage optreedt? Nu vroeg ik me af wat de gevolgen zijn van doorrijden met een kapotte. Wat denk je dat de bedoeling is van een SCHOKDEMPER. Net wanneer ik over een drempel reed schoot er opeens iets tegen mijn motorkap aan. Het was dus mijn schok demper die los is gekomen en telkens tegen. Het veiligste zou zijn om uw schokdempers en veerpoten jaarlijks te laten testen.

Mijn schokdemper is kapot ben ik achtergekomen, en ik heb geen idee of dit. Maar kijk ook naar de schokdempers”, zegt Bilstein. Op gladde wegen zijn de negatieve effecten van versleten schokdempers veel groter! De auto veert en rijd verder goed, dus heb niet het idee dat er een schokdemper kapot is ofzo. Dus schokdemper of misschien stabilisatiestang.

Als de schokdempers of veren echt kapot zijn merk je dat normaal wel aan een slechter comfort of het feit dat de wagen blijft veren nadat je een. Gezien je beschrijving zou ik er zeker niet te lang mee doorrijden. Schokdemper krijgt wellicht iets meer te verduren. Je veroorzaakt er waarschijnlijk alleen maar meer schade mee en het is nog. Oorspronkelijk geplaatst door vissered heb je dat betaald bij de audi in polen? Stuiteren uw passagiers achterin mee met iedere hobbel in het wegdek? Doe ze een plezier en vervang de schokdempers aan de achterzijde. Hoi, Het is natuurlijk het zoveelste topic over dit onderwerp, maar nergens kan ik lezen wat nu de symptomen zijn van slechte of kapotte.

Lang mee doorrijden is een slecht idee. Zo rijden er ook hele volksstammen met versleten schokdempers. Wat is het duurste wat er aan je auto kapot kan gaan? Heb je onbewust veel te lang doorgereden?