Schokdemper kapot geluid

De auto veert en rijd verder goed, dus heb niet het idee dat er een schokdemper kapot is ofzo. Dus schokdemper of misschien stabilisatiestang. Het veiligste zou zijn om uw schokdempers en veerpoten jaarlijks te laten testen.

Schokdemper kapot geluid

Als de schokdempers of veren echt kapot zijn merk je dat normaal. Dan zou het helaas maar zo kunnen zijn dat er een schokbreker kapot is.

Wat is de functie van de schokdemper en hoe merk je dat er slijtage optreedt? Ophanging: Mijn vraag was wanneer schokdempers ongeveer.

Schokdemper kapot geluid

Als ik de auto aan de achterkant indruk, lijken de schokdempers nog wel. Maar meestal zorgen schokdempers niet voor rammelen, zou eerder de.

Uiteindelijk parkeerterein vanaf een recht stuk afgereden (geluid even weg), scherpe bocht maken (naar rechts), rechtuit rijden en geluid was. Maar daarmee is het probleem niet opgelost, het bonkend geluid is er nog steeds. Maar kun je dat niet testen of de schokbreker "kapot" is? Klant hoorde een vreemd geluid tijdens het nemen van drempels;. Mensen denken vaker dat schokdempers kapot zijn als een auto wat. Ik dacht eerst aan een afrolgeluid van de raar afgesleten.

Mijn auto geeft een gedempte klapperend geluid tijdens het rijden over.

Schokdemper kapot geluid

Het geluid was in het echt vele malen harder dan op het filmpje. Schokdemper krijgt wellicht iets meer te verduren. Als ik door de vering druk hoor ik sissend geluid, dit is zowel links als rechts. Sissend geluid is normaal, dit zijn de schokdempers.

Bij een auto van mij vriend was er een schokdemper gebroken , gewoon echt doormidden gebroken door een. Ik heb last van een bonkend geluid wat van rechtsachter komt, nu heb ik. Nou is het vermoeden dus dat de schokbreker lek of iig kapot is. Ik wil graag een goede ophanging zonder geluid 😀 maakt mij. Raar geluid tijdens het rijden, wiellager ! De schokbrekers zijn erg belangrijk.

Een hard gierend geluid wijst op een lager probleem. Niets is vervelender dan rijden in een auto met een vreemd geluid.