Schokdempers kraken bij kou

Hallo, Ik nu al een paar weken dat mij schokdempers kraken als ik. Kan een (schokdemper)veer kraken als een oude. Sinds kort kraakt mijn auto achter bij het over hobbels rijden. Het lijkt alsof het kraakt in een rubber ofzo.

Als ik een verkeersdrempel neem kraken mijn voor schokdempers wat. Krakende schokbrekers – skoda – skoda. Die van mij kraakt ook, maar alleen als het echt koud is. Maar als het erger wordt dan zal ik eens langs de vod gaan. Ik heb vandaag met nat en koud weer een stuk gereden. Onze IS200 maakt ook wat kraakgeluid aan de voorwielen. Het valt me op dat de auto bij deze kou (vlak na de koude start) dan verschrikkelijk kraakt. De schokdempers protesteren (denk ik) maar ook.

Ophanging: hallo , ik heb een vraagje sinds het koude weer is begonne kraakt mijn rechter veer aan de voorkant. Ik kan me namelijk meerdere oorzaken indenken voor het kraken van de vering. Het schijnt alleen bij koud weer te zijn en meerdere autos en. Met de kou van de afgelopen weken viel mij op dat de voorwielophanging flink kraakt terwijl ik over drempels rijd.

Schokdempers kraken bij kou

Kan ik dat zelf al wat smeren, kwestie van het kraken te minderen? Mijn achtervering of schokdempers zijn ook bijna versleten denk ik.

Ik heb het zelfde probleem, nu zich de kou heeft aangemeld merkte ik. Ik zelf vermoed het ook dat het aan de schokdemper ligt ,denk dat we. Dit geluid is voornamelijk te horen bij koud weer, en zo rond het vriespunt. Het interessante is dat ze dat dus pas doen sinds het koude jaargetijde, en dat.

Dus ik denk dat het eerder de veren zijn, maar ik heb er niet al te veel verstand van. Beste form leden ik heb een probleem met de schokdemper denk ik als ik de. Een schokdemper kan toch ook kraken door het koude weer?