Schokdempers testen forum

Zou dat kunnen en hoe kan je ze zelf testen ? Omdat ik denk dat mijn schokdempers kapot zijn wil ik graag weten hoe ik mijn dempers kan testen icm verlagingsveren. Games Forum – Powered by vBulletin; Forum.

Schokdempers testen forum

Wat kost zoon schokdemper of het te laten maken? Schokdempers testen – Ophanging – Cleaned.

Ik ben op zoek naar een adres in NL alwaar ik de schokdempers van mijn M5 kan laten testen. Auto gaat morgen naar het schadeherstelbedrijf. Ik heb mijn schokbrekers laten testen bij Profile(was gratis). Ik ben de motor aan het restaureren en twijfel of ik de hagons uiterlijk zal opknappen of dat ik nieuwe zal. Hoe test je de achterveer demping – Techniek. Wanneer er tijdens een keuring gereden wordt over drempels kunnen zij ook je schokdempers testen. Vaak is dat meer te vertrouwen dan een. Gisterenmorgen naar de keuring geweest en een rode kaart gekregen wegens een onvoldoende op de trilplaat-test voor ophanging en.

Ik heb gezocht op het forum maar ik kom niet veel tegen over het merk. Hoelang zijn de schokdempers op een PX eigenlijk OK? Makkelijk te testen, druk vanachter op je zadel je veer zoveel mogelijk in. Uiteraard zijn die transportdingen ook verwijderd toen we hem kregen. De boel hangt nog gewoon in de veren en ook de schokdempers lijken.

Brandstof : Diesel (1.9 DTI) Ik heb een probleem(pje) met de Kangoo. Vandaag bij PTC van Kleef in Delft opnieuw op de schokdemper testbank en wat blijkt 28% en 18%, dus gewoon op. Na mn schokdempers te hebben laten testen, waren de resultaten niet echt super. Veel te hard, en achter een verschil van 25%. Controle van de goede werking van schokdempers is een moeilijk onderwerp. Ik denk dat forum collega Miele Expert op vakantie is. Of is dat een iets te algemene methode om die dingen te testen?

Remklauwen en schokdempers vervangen.