Schokdempers vervangen kosten kwikfit

Heb je het gevoel dat de vering van jouw auto minder is? Dan kunnen je schokdempers wel eens aan vervanging toe zijn. Hierbij wil ik een klacht melden over Kwik-Fit : ik heb eerst een. De remvoeringen op kosten van Kwikfit laten vervangen en toen was het. Mijn schokdemper is vanmorgen kapot gegaan hoeveel kost dit. De kosten zijn afhankelijk van merk en type auto. Ze moeten altijd per set (links en rechts) vervangen worden.

Het vervangen van twee dempers op de vooras. Kom er net achter dat mijn voorste schokdempers lek zijn. Als ik alles rondom zou willen vervangen rekent de kwikfit:. Kijk hier maar eens wat verlagingsveren (3,5 cm)bij Bolku (Volksforum adverteerder) kosten. Hun advies is dat dan beide schokbrekers voor vervangen moeten worden en de wielen uitgelijnd moeten worden. Twee nieuwe kopen en laten monteren bij Kwikfit (200 euro). Ja, vanaf het spruitstuk moet alles vervangen worden, cat, dempters etc. Dus wat zijn de gemiddelde kosten van een deel vervangen?

Een fastfitter als bijvoorbeeld Kwikfit die de diagnose gesteld heeft? Ik ben benieuwd wat schokdempers bij de dealer kosten (A). Vanmorgen bracht ik mijn Mercedes a140 naar de Kwik-Fit op de. Ik heb mijn auto opgehaald en de 40,- APK-kosten betaald. Kwam om nieuwe banden, en toen hebben ze als service meteen mijn schokdempers getest, die blekken. Was bij Kwikfit €150 kwijt voor een volledig nieuwe schokemper incl.

Kwik-fit, kosten 240 euro, 250% verbeterd rijgedrag. Idioot dat ze bij de APK en bij Euromaster.