Schrapend geluid bij rijden

Mijn auto geeft af en toe een schurend geluid tijdens het rijden, wat. Dit schurend geluid is afhankelijk van de snelheid die de auto heeft. Bij snelle snelheid schuurt het sneller en hoger dan bij lage snelheid.

Schrapend geluid bij rijden

Eerst was het alleen bij het sturen en. Rare bijgeluiden en schrapend achterwiel rechtsachter.

Sins enige tijd hoor ik een (klinkt als) schurend geluid lijkt van links voo. Deze video is geĆ¼pload vanaf een Android-telefoon. Tijdens het rijden voorzichtig remmen en luisteren of het schurend geluid minder wordt of weg is. Het zou ook een wiellager kunnen zijn maar dat zouden ze in. Dit maakte af en toe een schrapend geluid. Het viel me op dat – bij traag rijden – er in de wiellagers (of remmen) er iets schuurde en er was nog steeds het metalen geluid bij scherp.

Motor & aandrijving: Schrapend metaalgeluid bij. Onderstel & wegligging: schurend geluid – rem ? Krakend, knarsend of bonkend geluid bij het sturen naar links of rechts:. Nou nadat ik een raar schurend geluid hoorde van mijn rechter wiel zijn. Na paar rondjes rijden kwamen er achter dat het geluid voorkomt als. Dan hoor ik dus een aanlopend, schurend geluid wat weer weg gaat.

Ook rijdt of voelt de auto niet anders tijdens het aanlopende geluid. Het is bij het optrekken en afremmen het ergste en bij het rijden op. Het geluid komt niet altijd direct, maar ook weleen. Ik heb gemerkt dat mijn opel een schurend geluid maakt tijdens het rijden, het komt van rechts vooraan en houd op als ik rem, er staat bijna.