Schroefset golf 4 monteren

Montage schroefset: Mk2 & Mk3 e. Draai nu de moertjes bovenaan helemaal los. De nieuwe demper monteren is een fluitje van een cent.

Schroefset golf 4 monteren

Goedenavond, Ik heb van de week een schroefsetje op de kop weten te tikken van ta technix. Vooral de prijs van verlagingsveren is natuurlijk wel interessant t. Stel ik ga voor een set verlagingsveren, kan dit zonder al. Het monteren is ook niet zo moeilijk, maar er vergt wat aandacht aan de manier van het spannen van de veren. Overige modellen 299 euro montage is ook s`avonds en op zaterdagen mogelijk.

De tweede vraag betreft het monteren van de verlagingsveren (en evt schokdempers). Heb bij mijn GOLF IV een verenset gemonteerd, reed fantastisch. Bij mijn A3 heb ik voor schroefset gekozen, krijg je bij meer als 3. Hallo allemaal, Ik ben op zoek naar iemand omg. Zoetermeer, die de oranje-zwarte Sjaak schroefset wil monteren bij mijn Cabby 4. Dus ik ozu deze monteren maar voor keuring heb ik dus dat attest nodig. Op de keuring kijken ze daar toch niet echt naar. Ik weet dat ik achter geen veerspanner.

De kosten voor het monteren van een verlagingsset ligt in veel gevallen op € 240,-. Deze prijs is echter een indicatie, informeer bij uw dichtsbijzijnde vestiging. Best Online Shop for V-Maxx Suspension en Big Brake Kits. Dit is een schroefset met een hardheid instelling.

Er is deze week een schroefset van V-maxx onder mijn 3L gezet. Volkswagen Golf IV (1J1) Hatchback 1. TDI 115 (AJM) AANDRIJFAS LINKS VOOR.