Schroefset zelf monteren

Wat ik zelf wel vaak doe is gelijk nieuwe veerpootlagers erop. Een paar stut pootjes voor het geval dat de auto gaat schuiven. De nieuwe demper monteren is een fluitje van een cent.

Schroefset zelf monteren

Ik heb de schroefset van FK binnen en loop met de gedachte om. Ik ga een schroefsetje kopen van TA-Tecniks kopen Nu is de vraag of ik deze zelf kan installeren of moet ik daarvoor naar een garage. Vooral de prijs van verlagingsveren is natuurlijk wel interessant t. Stel ik ga voor een set verlagingsveren, kan dit zonder al.

Schroefset zelf monteren

Wat kost het ongeveer om een schroefkit te monteren? Bij een schroefset heb je dat probleem niet omdat je zelf wat kan spelen met de. Schroefset kan je er makkelijk zelf onder zetten. Ik heb al veel info gevonden en nu dus gekozen voor een KW-schroefset var. Heeft iemand ervaring met het zelf monteren?

Ik ben van plan om binnenkort een een Sjaaks schroefset aanteschaffen maar nu zit ik nog met het monteren hiervan. Rob mij zelf ook wel wat kan uitleggen maar elke Tip zou handig. Wanneer je een schroefset hebt gekocht is het monteren niet zo. Het montageattest wordt uitgereikt bij de montage door een erkende installateur.

Schroefset zelf monteren

Bij gebrek hieraan moet er een aanvraag ingediend worden bij de invoerder. Let er wel op dat garages moeilijk kunnen doen als je de set zelf besteld en vervolgens door hun wilt laten monteren , je kunt ze dan beter bij. Maar een schroefset monteren kun je niet zelf? Met een schroefset is het mogelijk om de hoogte van uw auto zelf te bepalen.

Ik ga deze zelf monteren, ik heb gereedschap en een brug tot mijn beschikking en heb. Nu heb ik een schroefset(Eibach pro street-s) gekocht en die wil ik zelf monteren. Kan iemand mij vertellen hoe en waar ik op moet letten. O ja, uiteraard je wielen wel even terug monteren voordat je gaat. Persoonlijk kom ik zelf nooit aan mijn remmerij en vering etc, puur omdat.

Welk materiaal heb je daar dan voor nodig? Het beste is dus een vaste set (dempers + veren) of een schroefset. Is het mogelijk om een V-Maxx 106 schroefset op de ax poten te monteren ? Hier wil ik een schroefset onder plaatsen, alleen ik kan het niet zelf.