Schurend geluid achterwiel auto

Een paar keer onder de auto gekeken, maar niets kunnen zien of voelen. W124 schurend geluid rechter achterwiel – Technische vragen. Ik heb rechtsachter een schurend geluid bij het rijden, ik heb de auto opgekrikt en aan het wiel gedraaid, dan hoor ik het geluid, het is net alsof. Schurend geluid uit linker achterwiel : Techniek – MBKlassiekerclub.

Dat voelt even vreemd aan als je auto zo voorover helt. Wat erbij kwam, was een schurend geluid dat uit de remmen lijkt te komen en in het. Bij het nemen van een bocht naar links, komt er een schurend geluid rechtsvoor (lijkt alsof het van het rechtervoorwiel komt). We hebben het wiel eraf gehaald, remmen losgemaakt maar er was niks te zien.

Een krakend geluid tijdens het sturen is een probleem wat bij vele auto. Bij een kapot wiellager hoor je tijdens het versnellen het geluid sterker worden. Goede middag vrienden, Sinds enige tijd hoor ik een schurend geluid bij het wiel rechtsachter. Vreemd geluid motor na starten – Duration: 1:04. Ik hoorde vandaag tijdens het rijden een licht schurend geluid. Heb de auto omhoog gekrikt en bleek dat mn achterwielen, zowel links als. De remmen maken een schurend geluid vanuit de voorzijde van de auto doordat. Remvoeringen bij trommelremmen kunnen losraken en het wiel blokkeren.

Schurend geluid achterwiel auto

Nou nadat ik een raar schurend geluid hoorde van mijn rechter wiel zijn. Breda met de auto en ik kom terug en ik hoor het geluid weer. Waar komt dat schurende geluid vandaan. Wiellager, niet te lang mee door rijden, anders gebeurt er dit. Als ik het wiel draai zoals de auto in vooruit zou rijden, piept het.

Het schurend geluid is vanzelf zo goed als weg, heel soms hoor ik nog iets. Dit schurend geluid is afhankelijk van de snelheid die de auto heeft. Ook rijdt of voelt de auto niet anders tijdens het aanlopende geluid – geen. Bij "scherpe" bochten hoor ik een vreemd schurend geluid aan de voorzijde.

Dat mijn vorige auto een stukke wiellager had na een gebroken.