Schurend geluid achterwiel

Met de radio uit, verder rijdend, bleek het geluid en het geschraap van het rechter achterwiel te komen. Ik heb rechtsachter een schurend geluid bij het rijden, ik heb de auto opgekrikt en aan het wiel gedraaid, dan hoor ik het geluid, het is net alsof. Goede middag vrienden, Sinds enige tijd hoor ik een schurend geluid bij het wiel rechtsachter. Wat erbij kwam, was een schurend geluid dat uit de remmen lijkt te. Dit nog los van het schurende geluid dat tijdens het rijden optreedt. Ik hoorde vandaag tijdens het rijden een licht schurend geluid.

Schurend geluid achterwiel – geplaatst in Techniek: Banden, wielen en remmen: Ff voor de zekerheid. De verdeling gebeurd over de voor en achterwielen van de auto. Hallo iedereen, ik ben in het bezit van een derbi drd racing (dus met prolink achterbrug). Na het veranderen van de lagers + tandwielen heb ik.

Achterwiel Easton circuit maakt geluid – Fiets. Geen speling, alleen wat op de achteras, beide achterwielen kunnen een. Langs de garage geweest, deze zegt (zo met het blote oog) dat mijn remblokken achter op zijn en het dus. Sinds afgelopen vrijdag maakt mijn rechter achterwiel tijdens het rijden een.

Als de motor op zijn middenbok staat dan kan ik het achterwiel d. Bij mijn achterwiel van de vespa ciao komt een schurend geluid weg.

Schurend geluid achterwiel

Ik heb de kappen eraf gehaald maar kan niet goed horen of dit bij de. Deze video is geĆ¼pload vanaf een Android-telefoon. Er komt een raar schuurende geluid van mijn voor en achterwiel. De laatste tijd merk ik echter dat bij het rijden de wielen (voornamelijk het achterwiel) een schurend, knarsend geluid maken. Knerpend en schurend en slepend geluid vanuit de motor. Testen van de versnelingen 1-2-3-4 gaat allemaal goed, achterwiel loopt rustig.

Bij het (staand op de pedalen) aanzetten vanuit stilstand of na een bocht raakt mijn achtervelg met een iritant schurend geluid de remblokjes. Na een speurtocht blijkt de geur van mijn linker achterwiel te komen. Als hij aanloopt of je hoort een schurend geluid, dan loopt er wat aan. Het euvel was toen nog niet verholpen, nog steeds dat zelfde schurende geluid bij vrijloop.