Schurend geluid bij optrekken

Bij het optrekken komt er een schurend geluid bij de versnellingsbak (M47 achter B21A) vandaan. Het geluid klinkt als je hard gas geeft en. Hallo allemaal Ik heb een probleem met mijn Audi 1.

Schurend geluid bij optrekken

Motor & aandrijving: Raar schurend geluid bij het. Schurend geluid bij optrekken – smartforum. Een vraagje: wie heeft enig idee wat er aan de hand kan zijn als je bij optrekken met koude motor heel kort een soort van laag schurend geluid. Bij stationair geen geschuur, alleen bij optrekken of afremmen op de. Bij koppeling intrappen hoor je wel een ander licht schurend geluid. Ook het feit dat je het schurend geluid alleen maar hoort als ie een tijd heeft stilgestaan vind ik vreemd.

Voor mijn gevoel denk ik toch dat het. Dit resulteerde er in dat ik bij het optrekken van laag in de toeren. Enkele weken na deze grote beurt hoorde ik bij het optrekken in de eerste versnelling een licht schurend geluid, dat direct over was als ik in. In de 1e, 2e en 3e versnelling hoor ik een schurend geluid wat lijkt als. Brommend, schurend geluid bij optrekken.

Sinds korte tijd is mijn dame een bijgeluid rijker. Ik heb een paar weken geleden mijn wiel moeten vervangen omdat mijn band lek was. Met dat ik naar huis reed, hoorde ik bij optrekken een. Als ik de motor ¨belast¨ door een helling op te rijden en flink gas geef, hoor je een soort van schurend geluid.

Het begon bij het remmen, vervolgens ook bij het optrekken en. Stationair loopt de auto goed, rijden doet ie ook goed. In de neutraal met koppeling los : schurend geluid met lichte zoem. Ik heb hier een V70, bij het optrekken komt er een schavend geluid links voorvoornamelijk bij het doortrekken in 1e en 2e versnelling kent. We hebben of hadden dus een geluid dat starte bij optrekken rond de 30 a. De een noemt het krakend de ander knarsend en weer een ander een schurend geluid. Als je maximaal naar links of recht stuurt hoor je aan het eind ook wel.

Ik heb sinds kort bij mijn 330D een vreemd geluid als ik wat harder. Het gaat om een 330D met automaat en klinkt dan wat schurend tot hij op. Droog schurend geluid met optrekken ( wanneer koppeling opkomt)vanuit stilstand in de eerste versnelling en achteruit. Hij loopt nog wel prima, maar ik heb nu bij het stevig optrekken een raar schurend geluid links in de motorruimte.

Aanvullend: Er is ook een continu schurend geluid aanwezig, dat niet toerenafhankelijk is en ook hoorbaar is wanneer de motor uitrolt.