Schurend geluid bij remmen achter

Heb zonet gemerkt dat er tijdens het remmen rechtsachter een "schurend" geluid te horen was. Heb ff een lamp erbij gehaald en er is op de. Waar komt dat schurende geluid vandaan. Ik vraag me af of de rem versleten is of iets anders, maar ik merk de laatste dagen als ik net weg rij, dat de rem achter een schurend geluid. Ik reed van stal naar huis en merkte dat mijn auto achter sinds vandaag een raar geluid maakt bij het remmen. Onze auto maakt sindskort een wat raar geluid bij het remmen. Meestal als er met insturen wat schurend geluid te horen is heeft dit te.

Rare bijgeluiden en schrapend achterwiel rechtsachter. Waarschijnlijk een klauw achter en dan het buitenste remblok. Aangezien het hier echter wel om je remmen gaat en je het blijkbaar niet zelf. Licht schurend geluid bij remmen – Onderstel – VW Passat. Ook ik heb een licht schurend geluid bij mijn achter remmen, het geluid is niet aanwezig als ik rem maar het is er gewoon, dit heb ik al sinds.

Hoi & welkom, Het geluid van de achterremmen herken ik niet, wel van de. Dit schurend geluid is afhankelijk van de snelheid die de auto heeft. Dit komt zeker van versleten rem blokjes die nu metaal op metaal schuren. Na enkele rempogingen of 1x heel hard remmen verdwijnt het geluid wel. Nooit problemen gehad, voor of achter, bij. Wij helpen je slechte remmen te herkennen. Twijfel je over de remprestaties van jouw auto?

Een schurend of piepend geluid tijdens het remmen. Hallo, ik heb sinds twee weken dat steeds als de auto even bv een dagje stilgestaan heeft een schurend geluid bij het remmen, en volgens mij.