Schurend geluid bij remmen

Heb zonet gemerkt dat er tijdens het remmen rechtsachter een "schurend" geluid te horen was. Heb ff een lamp erbij gehaald en er is op de. Sinds een kleine maand maakt mijn auto een schurend geluid bij het remmen. Dat is de beste beschrijving die ik kan geven.

Onze auto maakt sindskort een wat raar geluid bij het remmen. Als de auto echter flink geremd heeft en een. Ik reed van stal naar huis en merkte dat mijn auto achter sinds vandaag een raar geluid maakt bij het remmen. Remmen maakt geluid; schurend, piepend, knarsend enz – volvo40forum. Ik vraag me af of de rem versleten is of iets anders, maar ik merk de laatste dagen als ik net weg rij, dat de rem achter een schurend geluid. Wij helpen je slechte remmen te herkennen. Twijfel je over de remprestaties van jouw auto?

Een schurend of piepend geluid tijdens het remmen. Eerst dachten we dat er wat roest op de remschijven zat, dus hebben we een. Deze moeten dringend vervangen worden om verdere. Nu de winter weer begonnen is merk ik dat mijn remmen na stilstand een behoorlijk schurend geluid maken. Dit schurend geluid is afhankelijk van de snelheid die de auto heeft. Dit komt zeker van versleten rem blokjes die nu metaal op metaal schuren.

Remmen gaat prima echter het laaste stukje voordat je stil komt te staan hoor je een schurend geluid dat steeds erger word. Hallo bij lage snelheid hoor ik een schurend geluid, is dit van een remschijf of kan het zijn dat de remblokken versleten zijn ? Hallo, ik heb sinds twee weken dat steeds als de auto even bv een dagje stilgestaan heeft een schurend geluid bij het remmen, en volgens mij. Het belangrijkste om te vermelden is dat de remmen na het starten gewoon erg slecht zijn en een behoorlijk schurend bijgeluid hebben. Hoi, ik heb vorig jaar last gehad van een krassend geluid bij de remschijf linksvoor. Dit geluid hoorde je regelmatig als je gewoon aan het rijden was en hield. Problemen met de remmen van je camper?

Hoor je een schurend geluid, trilt je stuur of ervaar je een wisselende remkracht! Het is niet een aanhoudend geluid, maar het best te vergelijken met een kromme. Ik heb als ik mij niet vergis voor. Ik denk zelf dat het de remschijf is want als ik iets rem is het geluid weg. Soms denk ik ook iets te horen zonder te remmen.

Bij wat hogere snelheid maakt auto meer geluid dan de remmen.