Schurend geluid bij rijden

Eerst was het alleen bij het sturen en. Rare bijgeluiden en schrapend achterwiel rechtsachter. Mijn auto geeft af en toe een schurend geluid tijdens het rijden, wat. De wagen rijdt perfect rechtdoor, remt zowel zacht als hard perfect rechtdoor en gaat volgas ook in een rechte.

Deze video is geĆ¼pload vanaf een Android-telefoon. Het viel me op dat – bij traag rijden – er in de wiellagers (of remmen) er iets schuurde en er was nog steeds het metalen geluid bij scherp. Onderstel & wegligging: schurend geluid – rem ?

Schurend geluid bij rijden

Sins enige tijd hoor ik een (klinkt als) schurend geluid lijkt van links voo. Tijdens het rijden voorzichtig remmen en luisteren of het schurend geluid minder wordt of weg is. Het zou ook een wiellager kunnen zijn maar dat zouden ze in. Alles terug gemonteerd en nu komt het probleem, het schurende geluid is nu nog erger dan eerst. Na paar rondjes rijden kwamen er achter dat. Ik heb gemerkt dat mijn opel een schurend geluid maakt tijdens het rijden, het komt van rechts vooraan en houd op als ik rem, er staat bijna.

Het geluid komt niet altijd direct, maar ook weleen. Dan hoor ik dus een aanlopend, schurend geluid wat weer weg gaat. Ook rijdt of voelt de auto niet anders tijdens het aanlopende geluid. Bij een schurend geluid in een bocht, denk ik aan remschijven. Het schurend geluid was onmiddellijk hoorbaar en hij wist mij meteen.

Bij "scherpe" bochten hoor ik een vreemd schurend geluid aan de voorzijde. Bij het ophalen van de auto bleek er een. Nu hoor ik uit de naaf van mijn voorwiel tijdens het rijden een schurend geluid dat heel erg lijkt op het aanlopen van mijn rem. Sinds een paar weken heb ik tijdens het rijden een aanlopend.

Wanneer ik mijn auto start en een stuk ga rijden en regelmatig ergens voor. Bij warm weer treed het schurende geluid nog eerder op dan bij.