Schurend geluid bij sturen naar links

Krakend, knarsend of bonkend geluid bij het sturen naar links of rechts:. Krakende, knarsende en schurende geluiden: Als een. Ik ben er vandaag achter gekomen dat als ik naar links stuur met mijn auto (starlet ep91) ik een soort schurend geluid hoor. Als ik scherp naar links stuur hoor ik bij het linkervoorwiel een soort van schurend geluid. Bij volledig naar rechts sturen hoor ik dit geluid niet. Bij "scherpe" bochten hoor ik een vreemd schurend geluid aan de voorzijde.

Sinds een aantal weken hoor ik een raar schurend geluid als ik linksaf stuur. Dit geluid ontstaat al bij een minimale stuuruitslag. Nu maakt hij alleen een raar, schurend geluid als ik naar rechts stuur. Dit doet hij al bij een minimale stuurbeweging. Een schurend geluid kan mijns inziens ook andere oorzaken hebben. Had het met name bij scherp naar links sturen en maar heel soms. Wat kan een schurend geluid bij het sturen betekenen?

Meestal hoor je dan het geluid als je naar links of rechts stuurt. Mijn vraag is echter of een stuurhuis ook een schurend geluid kan maken. Naar links sturen, rechts een schurend geluid horen. Bij het naar links sturen hoor ik een schurend geluid. Er is vast wel iemand die het geluid herkent. Sinds een paar dagen maakt hij een soort schurend geluid, dat erger wordt bij sturen (links of rechts) Ik heb er wat stuurvloeistof bij gedaan en.

Nu reed ik net met wat twee vrienden naar de bioscoop toen ik een links schurend geluid hoorde wanneer ik licht naar links stuurde en soms. Dan hoor ik dus een aanlopend, schurend geluid wat weer weg gaat zodra. Het geluid verdween volgens mij wel bij het sturen naar links en.