Schurend geluid bij sturen

Krakend, knarsend of bonkend geluid bij het sturen naar links of rechts:. Ik ben er vandaag achter gekomen dat als ik naar links stuur met mijn auto (starlet ep91) ik een soort schurend geluid hoor. Bij "scherpe" bochten hoor ik een vreemd schurend geluid aan de voorzijde. Het lijkt alsof een rem aanloopt maar die zijn er al afgeweest en. Als ik scherp naar links stuur hoor ik bij het linkervoorwiel een soort van schurend geluid.

Bij volledig naar rechts sturen hoor ik dit geluid niet. Af en toe hoor ik een vreemd geluid als ik aan het stuurwiel draai. Lijkt alsof het ergens tegenaan schuurt. Dit geluid ontstaat al bij een minimale stuuruitslag. Bij het nemen van een bocht naar links, komt er een schurend geluid rechtsvoor (lijkt alsof het van het rechtervoorwiel komt). Ik heb vandaag mijn Fabia Combi opgehaald.

Nu maakt hij alleen een raar, schurend geluid als ik naar rechts stuur. Die heeft denk ik en tijdje zonder servo olie gezeten. Heb deze nu op peil gebracht, maar blijf een schuurend geluid geven bij. Motor & aandrijving: schurend geluid bij draaien. Kan een stuurhuis ook schurend geluid maken? Mijn vraag is echter of een stuurhuis ook een schurend geluid kan maken. Naar links sturen, rechts een schurend geluid horen. Schurend geluid bij sturen – geplaatst in 3B en 3BG: Ben net in bezit van een 1. Sinds een paar dagen maakt hij een soort.

Er is vast wel iemand die het geluid herkent. Soms bij redelijk scherp insturen is er een schurend geluid hoorbaar en. Banden die niet helemaal soepel zijn (koud weer, scherp sturen)? Een schurend geluid kan mijns inziens ook andere oorzaken hebben. Had het met name bij scherp naar links sturen en maar heel soms. Dan hoor ik dus een aanlopend, schurend geluid wat weer weg gaat zodra. Dat is de beste beschrijving die ik kan geven.

Bij het naar links sturen (rotonde, afslag) hoorde ik een hard metaal schurend geluid bij het rechter voorwiel.