Schurend geluid linker voorwiel

Sinds een paar weken heb ik tijdens het rijden een aanlopend. Het lijkt een ijzer op ijzer geluid. Bij een scherpe bocht komt er een schrapend geluid van het linkervoorwiel (lijkt het), begint al vanaf stapvoets rijden.

Schurend geluid linker voorwiel

ANWB Experts – Auto – Schurend geluid bij voorwiel.

Dit is vooral met het remmen en zeker. Waar komt dat schurende geluid vandaan. Deze video is geĆ¼pload vanaf een Android-telefoon. Bij "scherpe" bochten hoor ik een vreemd schurend geluid aan de voorzijde. Ik denk zelf dat het de remschijf is want als ik iets rem is het geluid weg. Berichtdoor Maikel20VT » 2-jul-15, 15:55. Zowel bij linker als rechter voorwiel.

Ik heb sinds kort last van een schurend geluid aan men linker voorwiel. Je kan het het best vergelijken alsof je een spijker tegen een schuur. Nu reed ik net ff met de raam open en hoor een tikkend geluid. Sinds kort hoor ik een soort schurend geluid bij mijn linkervoorwiel. Het geluid is pas bij een snelheid boven de 30 km per uur en loop gelijk.

Schurend geluid linker voorwiel

Soms bij redelijk scherp insturen is er een schurend geluid. Sinds enkele dagen heb ik een vreemd aanloop geluid als ik door. Beschrijving van het geluid; Brommen ( ook eigenlijk een beetje een schurend geluid). Al een tijdje geleden is me opgevallen dat ik een scheurend geluid hoor bij mijn linker voorwiel. Dan hoor ik dus een aanlopend, schurend geluid wat weer weg gaat. Ik ga zo eens de auto op de krik zetten en de linker voorviel eraf halen. Dit geluid heb ik enkel wnr het linker voorwiel volledig naar rechts is gedraaid, dus mijn.

Juist het schurende geluid bij een volledig warme moter en aan. Dit schurend geluid is afhankelijk van de snelheid die de auto heeft. Bij snelle snelheid schuurt het sneller en hoger dan bij lage snelheid. Sinds het weekend een mega irritant geluid in de auto ontdekt.

En wat denk je, het schurende geluid heb ik niet meer gehoord.