Schurend geluid motor

Ik hoor sinds vanavond een nieuw geluid uit de motor komen. Het is een schurend geluid wat het beste te vergelijken. Het is net of de motor dan ontzettend rauw loopt, alsof de kleppen de. Motor & aandrijving: Motor komt vermogen tekort. De laatste tijd valt mij op dat bij het stationair draaien of heel rustig rijden, af en toe een soort schurend geluid bij de motor vandaan komt. Hallo allemaal, Als ik een langere rit met de auto heb gemaakt en de motor goed warm is (min. half uur rijden), dan is bij het stationair draaien. Je hoort duidelijk dat er iets rond draait wat een harder geluid geeft dan de motor zelf.

Schurend geluid motor

Het komt uit de motor en is zo hard dat er weinig verschil.

Zoals in tt staat, maakt mijn motor sinds vrijdag een raar geluid. Eerst was het alleen bij opstarten maar nu ook tijdens het rijden. Al enkele dagen maakt mijn auto een schurend geluid. Volgens de monteur ligt het aan een.

Lijkt te komen van onderuit te motor c. Ik ben vast komen te zitten in Frankrijk doordat ik een schurend geluid hoorde in de motor. Het volgende gebeurd er: Hoog toerental maar. Al een tijdje komt en bij een koude start een vreemd schurend geluid opzetten in de tweede, derde en vierde versnelling.

Schurend geluid motor

Bij koude start motor hoor ik een schurend geluid dat met het toerental luider.

Motor heeft een beurt gehad, nieuwe olie, filters, bougies en. Bij het starten hoor ik niets speciaal! De een noemt het krakend de ander knarsend en weer een ander een schurend geluid. Als je maximaal naar links of recht stuurt hoor je aan het eind ook wel.