Schurend geluid rechter voorwiel

Bij het nemen van een bocht naar links, komt er een schurend geluid rechtsvoor (lijkt alsof het van het rechtervoorwiel komt). Bij een kapot wiellager hoor je tijdens het versnellen het geluid sterker worden. Nou nadat ik een raar schurend geluid hoorde van mijn rechter wiel zijn. Mijn Pa had al het idee dat misschien mijn wiel lagers waren, maar. Dit schurend geluid is afhankelijk van de snelheid die de auto heeft. Sinds een paar weken heb ik tijdens het rijden een aanlopend.

Remvoeringen bij trommelremmen kunnen losraken en het wiel blokkeren. U ziet op de rechter afbeelding dat het gaat om de voeringdikte tussen de. Ik heb bij het rechtervoorwiel een een schurend geluid als ik een bocht naar rechts maak. Weet iemand wat dit geluid veroorzaakt?

Zowel bij rechter- als linkerbochten, maar linksom is er meer herrie. Bij remmen verandert het geluid niet. Bij "scherpe" bochten hoor ik een vreemd schurend geluid aan de voorzijde. Waar komt dat schurende geluid vandaan. Mogelijk komen de remblokken van één of meerdere wiel(en) niet geheel terug in de eindstand. Deze video is geüpload vanaf een Android-telefoon. Met de radio uit, verder rijdend, bleek het geluid en het geschraap van het rechter achterwiel te komen. Na ongeveer een maand was bij het uitdraaien van een parkeervak bij het rechtervoorwiel een aantal malen een harde bonk hoorbaar.

Heb je geen plastic kap in je wielkast waar je wiel tegenaan komt als je instuurt? Ik heb een probleem met mijn auto Bora V5 (170 pk), dat het rechter voorwiel een aanlopend geluid maakt als ik vlot een rotonde of een bocht neem. Ik heb rechtsachter een schurend geluid bij het rijden, ik heb de auto opgekrikt en aan het wiel gedraaid, dan hoor ik het geluid, het is net alsof. Ik denk zelf dat het de remschijf is want als ik iets rem is het geluid weg. Sinds vandaag maakt mijn auto aan de bijrijderskant ter hoogte van het voorwiel (remmen?) een schurend geluid.

Dit is vooral met het remmen en zeker.