Schurend geluid remmen

Heb zonet gemerkt dat er tijdens het remmen rechtsachter een "schurend" geluid te horen was. Heb ff een lamp erbij gehaald en er is op de. Sinds een kleine maand maakt mijn auto een schurend geluid bij het remmen. Dat is de beste beschrijving die ik kan geven. Onze auto maakt sindskort een wat raar geluid bij het remmen. Als de auto echter flink geremd heeft en een.

Remmen maakt geluid; schurend, piepend, knarsend enz – volvo40forum. Ik vraag me af of de rem versleten is of iets anders, maar ik merk de laatste dagen als ik net weg rij, dat de rem achter een schurend geluid. Ik reed van stal naar huis en merkte dat mijn auto achter sinds vandaag een raar geluid maakt bij het remmen. Nu de winter weer begonnen is merk ik dat mijn remmen na stilstand een behoorlijk schurend geluid maken. Wij helpen je slechte remmen te herkennen. Twijfel je over de remprestaties van jouw auto? Een schurend of piepend geluid tijdens het remmen.

Deze moeten dringend vervangen worden om verdere. Eerst dachten we dat er wat roest op de remschijven zat, dus hebben we een. Dit schurend geluid is afhankelijk van de snelheid die de auto heeft. Dit komt zeker van versleten rem blokjes die nu metaal op metaal schuren. Remmen gaat prima echter het laaste stukje voordat je stil komt te staan hoor je een schurend geluid dat steeds erger word. Hallo bij lage snelheid hoor ik een schurend geluid, is dit van een remschijf of kan het zijn dat de remblokken versleten zijn ? Zondag heb ik de toertocht in Dessel gereden. Hmmm, sinds paar dagen schurend geluid remmen voorzijde, roest op velgen, kan?

Lijkt me vreemd als de blokjes op zijn. Hallo, ik heb sinds twee weken dat steeds als de auto even bv een dagje stilgestaan heeft een schurend geluid bij het remmen, en volgens mij.