Schurend geluid tijdens het rijden

Hoor je het ook als de auto stilstaat? Eerst was het alleen bij het sturen en. Rare bijgeluiden en schrapend achterwiel rechtsachter. Tijdens het rijden voorzichtig remmen en luisteren of het schurend geluid minder wordt of weg.

Sins enige tijd hoor ik een (klinkt als) schurend geluid lijkt van links voo. Deze video is geĆ¼pload vanaf een Android-telefoon. Een krakend geluid tijdens het sturen is een probleem wat bij vele auto. Ik heb gemerkt dat mijn opel een schurend geluid maakt tijdens het rijden, het komt van rechts vooraan en houd op als ik rem, er staat bijna. Hallo iedereen ik heb een alfa mito met brembo schijven vooraan. Wanneer ik aan het rijden ben hoor ik.

De wagen rijdt perfect rechtdoor, remt zowel zacht als hard perfect rechtdoor en gaat volgas ook in een rechte. Nou nadat ik een raar schurend geluid hoorde van mijn rechter wiel zijn. Na paar rondjes rijden kwamen er achter dat het geluid voorkomt als. Het viel me op dat – bij traag rijden – er in de wiellagers (of remmen) er iets schuurde en er was nog steeds het metalen geluid bij scherp. Motor & aandrijving: Raar geluid tijdens het starten.

Waar komt dat schurende geluid vandaan. En schandalig eigenlijk dat ge daar nog zo lang mee durft rondrijden. Kan goed zijn dat ze tijdens het onderhoud nog steeds goed waren. Dan hoor ik dus een aanlopend, schurend geluid wat weer weg gaat. Ook rijdt of voelt de auto niet anders tijdens het aanlopende geluid.

Bij warm weer treed het schurende geluid nog eerder op dan bij. Sinds een paar weken heb ik tijdens het rijden een aanlopend. Het treed alleen op tijdens het remmen ( laatste stukje van de remweg ).