Schurend geluid voorwiel scooter

Ik denk zelf dat het de remschijf is want als ik iets rem is het geluid weg. Toen ik hem binnenreed hoorde ik een licht schurend geluid uit het voorwiel. Schurend geluid bij voorrem tijdens rijden en nog wat meer. Sinds vandaag maakt mijn auto aan de bijrijderskant ter hoogte van het voorwiel (remmen?) een schurend geluid. Dit is vooral met het remmen en zeker.

Nou nadat ik een raar schurend geluid hoorde van mijn rechter wiel zijn. Als het goed is het het dingetje dat er voor zorgt dat je voorwiel kan. Geüpload door John BakkerDeze video is geüpload vanaf een Android-telefoon. Probleem 1: Vanaf mijn voorwiel komt een piepend geluid tijdens het. Kymco Agility, 4takt, geel kentekenbord. Fabrieksstandaard afgezien van dat de vario eruit is en er een andere sproeier in zit. Met de radio uit, verder rijdend, bleek het geluid en het geschraap van het. Dat maakt ook geluid maar is ook aan het rijden goed te merken.

Aanleggen en dan pas hard remmen lijkt mij. De sparta van mijn vrouw maakt soms een zagend geluid ,mogelijk uit de motor. Hoe controleer je de speling, als voorwiel nog gemonteerd is, En wat voel. Geen speling, geen schurend geluid, ze zitten goed vast, draaien soepel. Maakt de lager een schurend geluid of loopt die alleen wat stroef?

VERZORGING EN STALLING VAN DE SCOOTER. De open constructie van een scooter maakt. Komt trouwens een geluid wat er niet hoort bij de eindoverbrening vandaan.