Schurend geluid voorwiel

Ik denk zelf dat het de remschijf is want als ik iets rem is het geluid weg. Sinds een paar weken heb ik tijdens het rijden een aanlopend. Sinds vandaag maakt mijn auto aan de bijrijderskant ter hoogte van het voorwiel (remmen?) een schurend geluid. Dit is vooral met het remmen en zeker. Nou nadat ik een raar schurend geluid hoorde van mijn rechter wiel zijn. Als het goed is het het dingetje dat er voor zorgt dat je voorwiel kan. Dit schurend geluid is afhankelijk van de snelheid die de auto heeft. Bij snelle snelheid schuurt het sneller en hoger dan bij lage snelheid.

Toen ik hem binnenreed hoorde ik een licht schurend geluid uit het voorwiel komen. Vandaag heb ik de aandrijving van mijn kilometerteller. Waar komt dat schurende geluid vandaan. Ik heb bij het rechtervoorwiel een een schurend geluid als ik een bocht naar rechts maak. Weet iemand wat dit geluid veroorzaakt? Als ik vanuit silstand wegrij of gewoon heel langzaam rij en ik maak. Klinkt als het hitteschildje dat achter de remschijf zit, deze zal wel los hebben gezeten vandaar dat je. Bij een schurend geluid in een bocht, denk ik aan remschijven.

Bij "scherpe" bochten hoor ik een vreemd schurend geluid aan de voorzijde. Ik hoor een schurend geluid, volgens mij ergens van het voorwiel. Het begint pas bij een bepaalde snelheid, die. Dan hoor ik dus een aanlopend, schurend geluid wat weer weg gaat. Ook rijdt of voelt de auto niet anders tijdens het aanlopende geluid.

Soms bij redelijk scherp insturen is er een schurend geluid. Nu hoor ik uit de naaf van mijn voorwiel tijdens het rijden een schurend geluid dat heel erg lijkt op het aanlopen van mijn rem. Ik heb sinds kort last van een schurend geluid aan men linker voorwiel. Je kan het het best vergelijken alsof je een spijker tegen een schuur. Dag Bikers, Wanneer ik fiets hoor ik een schurend geluid ter hoogte van mijn voorrem (disk), dit is gekomen na.

Ook de voorwielen er even af en de remmen en wiellagers op. Wanneer ik aan het voorwiel een draai geef lijkt het net of het wiel aanloopt, een schurend geluid elke keer als het wiel op dezelfde plek komt.