Sleutel centrale deurvergrendeling werkt niet

Als de batterij van de sleutel vervangen is, doet zich soms een. Trouwens met de reservesleutel werkt het ook niet. Waarschijnlijk het printplaatje in de sleutel kapot.

Sleutel centrale deurvergrendeling werkt niet

Sinds vandaag wil centrale vergrendeling van mijn auto niet meer werken. Ik kan enkel nog de bestuurdersdeur opendoen met de sleutel. Ik wist niet waar ik dit topic precies moest plaatsen, dus heb ik hem hier.

Het probleem is dat de centrale deurvergrendeling op afstand niet meer werkt. Als het echt infra rood is ,kun je de infrarood led in de sleutel zien op. Slecht reagerende afstandsbediening CV – Verkeer. Afstandsbediening sleutel voor centrale vergrendeling werkt niet.

Centrale deurvergrendeling Seat Ibiza – Verkeer. Sinds woensdag werkt mijn afstandsbediening (dus de sleutel) voor de centrale vergrendeling niet meer. De sleutel in het sleutelgat steken gaat niet o. Hallo beste Peugeot rijders, Mijn sleutel voor de centrale vergrendeling doet het niet meer. De batterij heb ik vervangen en het printplaatje heb. Ook erbij zeggen dat zelfs het lampje op de sleutel ook niet reageert.

Sleutel centrale deurvergrendeling werkt niet

Normaal moet de centrale deurvergrendeling ook werken met de afstandsbediening van de contactsleutel maar die werkt niet. Vaak is de afstandsbediening van de autosleutel stuk.

Van de een op het ander moment werkt de afstandbediening van de centrale deurvergrendeling niet meer. Het lukt me nu alleen nog maar met de sleutel het desbetreffende portier dicht te doen. Ook de centrale vergrendeling vanuit binnenkant auto (een knopje) werkt. Dus ik geloof niet dat de CV in een Cordoba nog zo werkt.

Vreemd ik kom later weer bij mijn auto werkt de sleutel weer niet. Kan het zijn dat ik de INSP melding heb gereset dat hij de sleutel dat ook. Straf want die codering zou in principe niet enkel voor de centrale. Hoe het bij peugeot werkt weet ik niet, maar bij Duitse wagens en. Alleen omdat die op batterijen werkt heb ik.

Mijn reserve sleutel werkt ook niet dus dat is ook geen tijdelijke oplossing.