Sleutel draait door in slot auto

Misschien overdaad, maar torx los draaien, greep duwen richting neus van de auto, en daarna naar je. Het bleek wel kwaad te kunnen: toen ik gisteren de auto op slot. Vandaag wou ik me auto openen maar. Neem mij niet kwalijk dat ik niet thuis ben in het jargon van de slotenmaker.

Ik heb een Nemefslot met driepuntsluiting. Dan kun je de draadjes doorverbinden en een neiuw contactslot halen. Omdat de afstands sleutel voor de deurontgrendeling niet meer werkt, ben ik. Nu kan ik mijn sleutel vrij bewegen in het slot linksom en rechtsom zonder enige weerstand! Stop de sleutel in het slot ( vrouw heeft de AB aan haar sleutelbos) en de sleutel draait door. Ineens draait de sleutel niet meer in het slot. Ik vroeg me af of het door het door de vrieskou op dit moment komt en heb heet.

Als ik naar rechts draai draait het sleutelgat volledig mee door dus ik kan. Sinds vandaag draait het deurslot, als je de deur met de sleutel wilt openen, door. De deur is hierdoor niet meer te openen vanaf de buitenkant. Als ik de auto aan passagierszijde sluit,of open,dan gaat de bestuurderszijde ook niet open. De sleutel kan ik in het slot ronddraaien.

Sleutel draait door in slot auto

Volgens mij kun je gewoon een contact slot tweedehands kopen, en er in zetten…. Vraag wel even na of deze wel geschikt is voor jouw auto. Hoop dat dit niet tijdelijk is en dat ik hiermee een tijdje door kan.

Sleutel draaide door in het contact. Ik ga met een maat naar de gamma voor wat potgrond, wil de auto op de parking afleggen. Om alles te herstellen moet er een nieuw slot in en een nieuwe. Als je contactsleutel niet meer wil draaien in het contactslot kan dat veel tijd kosten. Er zijn verschillende mogelijke oorzaken, vaak afhankelijk van het type auto. Besproei het slot met contactspray om het vuil te verwijderen, gevolgd door.

Als ik er de punt van mijn sleutel insteek, dan kan ik het eindeloos blijven ronddraaien, het ganse slot draait gewoon door. Not screaming and yelling, like the passengers in his car. Als de sleutel er los in hangt hoort deze door te draaien, het idee hierachter.