Sleutel draait niet meer in slot

Ineens draait de sleutel niet meer in het slot. Ik vroeg me af of het door het door de vrieskou op dit moment komt en heb heet. U krijgt de sleutel bijna niet meer in het slot.

Sleutel draait niet meer in slot

Of de profielcilinder is kapot of men is de sleutel kwijt en de deur zit op slot. Mij lijkt alsof de cilinder van binnen (half) gebroken is, of misschien is hij verschoven waardoor het palletje de slotpin niet meer bedient.

Slecht werkend of defect insteekslot. Wij krijgen het slot van de voordeur langs buiten niet meer gedraaid ? Nu is het zo dat we beide deuren al sinds eind maart niet meer volledig durven afsluiten overdag. We draaien de sleutel 1x om in het slot ipv 2. Een contactsleutel repareren die niet meer draait. Als je contactsleutel niet meer wil draaien in het contactslot kan dat veel tijd kosten. Help, ik ben de sleutel kwijt en krijg de deur niet meer open ! Er kunnen allerlei redenen zijn waarom een fietsslot niet meer open wil gaan. Bijvoorbeeld door een defect in de cilinder, vanwege vuil of stof, maar ook als er.

In de eerste plaats is het heel vervelend als een scooterslot niet meer opengaat met de sleutel. Als de scooter nog thuis staat, dan zijn er verschillende.

Sleutel draait niet meer in slot

Spray aan beide kanten van het sleutelgat een beetje slotspray en probeer het. Indien de sleutel helemaal niet meer draait als deze in het slot zit, is de cilinder.

Nu heb ik meer dan een half uur geprobeerd en helaas. Is niet stuurslot, heb hele tijd al aan het sturen zitten draaien tot het zelf vast kwam te. Het lukt bijna niet meer, de sleutel in mijn deurslot omgedraaid te krijgen. De onderste draait niet mee terug.

Ik kan mijn contactslot niet meer ronddraaien (blijft op lock staan). Ik kan de sleutel dus niet rondraaien(aleen erin steken). Ik laat zien hoe je een cilinderslot van een voordeur openmaakt zonder sleutel. Mijn cijferslot gaat niet meer open, de cijfercode is versteld.

De sleutel draait niet meer goed en blijft in het slot haken of zit vast.