Slot achterportier golf 5

Is de binnenbekleding los te krijgen dan wanneer de deur in het slot zit? AANKOOP VAN PORTIERSLOT VOOR UW Volkswagen GOLF PER MODEL EN MOTORTYPE. De achterdeur aan de linker kant wil sinds kort niet meer op slot.

Slot achterportier golf 5

Doordat hij niet op slot wil, gaat bij het openen van de deur het alarm af. Hallo, Heb een GROOT probleem met centrale vergrendeling. Klant had aangegeven dat het portier rechts-achter af en toe niet ontgrendelde. Ik denk dat de kabel van de klink naar het slot kapot is, want als ik aan de klink trek blijft die gewoon staan.

Ik heb dit probleem nu ook, alleen met me linker achterportier. Deur linksachter wil niet centraal op slot. De rechter voor deur gaat niet meer op slot. Mijn deur ging niet meer op slot, heb dat motortje laten vervangen. Sinds kort kan mijn rechtse portierdeur van mijn VW Golf vaak niet.

Zelfs op een hobbelige weg gaan mijn portieren random open en op slot. In mijn studentenkamer betaal ik maandelijks € 5,- aan schoonmaakkosten. Als ik via het linker portierslot de auto open, gaat ook alleen het linker. Hee Mensen, Vandaag medeclublid geprobeerd te helpen met een slotprobleem.

Slot achterportier golf 5

Kijk eens aan de zijkant van uw portier (slot kant). Weet niet hoe het zit bij andere golfjes, maar mijn handvaten zitten. Komt inderdaad bij de 3c passat (golf V , golf plus, touran)ook voor. Slot hoor je wel electrisch bewegen maar gaat niet van safe af en is dus. Als je een Golf via het portierslot afsluit en even wacht voordat je de. Op zoek naar goedkope auto onderdelen voor uw Volkswagen? Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts.

Ik heb heb hem op het kinderslot gedaan en om nu krijg ik.