Slotmechanisme golf 4

AANKOOP VAN PORTIERSLOT VOOR UW Volkswagen GOLF PER MODEL EN MOTORTYPE. Op zoek naar goedkope contactsloten & schakelaars voor uw Volkswagen Golf? Eindelijk een goed alternatief voor reparatie van uw deurslot. Nu het winter is kom ik tot de conclusie dat de deur. Hallo,Mijn golf vier wil het portier aan bestuurderszijde niet meer open. De sleutel kan ik in het slot ronddraaien.

Als ik de auto via het rechter portier open, springt het slot van het linker. Hallo mischien dat julie mij kunnen helpen. Ik heb een tijd geleden mijn deurslot laten vernieuwen omdat hij heel de tijd open en dicht ging, Koste rond de 130 geloof ik, een goed half jaar. Problemen en Oplossingen – deurslot lv. Had ik ook, maar nog onder de garantieperiode. Deze video tutorial legt stap voor stap hoe u. Voorraad overzicht van gebruikte, revisie en nieuwe Volkswagen Golf.

Slotmechanisme golf 4

Voor een deurslot (binnendeel) voor je Volkswagen Golf, dien je hiernaast je. In de slotcilinder is een deeltje afgebroken, komt vaker voor.

Ik wou vanavond mijn deur op slot doen en toen bleef mijn sleutel haken. Dus niemand heeft nog een slot of klink vervangen van een Golf 4? Ik repareer deursloten en reviseer deurslotmodules. Deurslot VOLKSWAGEN GOLF IV Variant (1J5) 1. Je gaat weer naar huis met een volledig werkend systeem. VW koplampen, VW achterlicht, VW slot, VW dakantenne en nog veel meer.

Maar ik kreeg mijn deur niet open, deze was nog op slot. Wij verkopen een achterklepslot voor de volgende VW modellen:.