Soms wil ik dood

Ik ben gewoon alles aan dit leven zat , al dat eeuwige gezeik nooit iets goed. Je word altijd geacht normaal te zijn, ik heb het gevoel alsof ik. Soms wil ik dood – Lees dit verdriet gedicht en vele anderen op.

Soms wil ik dood

Ik wil dood, ben bang en verdrietig. Ze weet niet meer hoe ze verder moet leven, maar ze wil liever ook niet dood.

Soms hoor je wel eens over mensen die zelfdoding plegen, die er niet meer willen zijn.

Soms wil ik dood

Wat nou als je hier zelf over na denkt, of een vriendin. Soms is het begrijpelijk dat iemand dood wil. Bijvoorbeeld als iemand ernstig ziek is en weet dat hij of zij niet meer beter wordt.

Like en abboneer als je het goed vond :P. Vooral na de dood van mijn overgrootmoeder ging mijn leven snel berg af. Soms zit ik in een bui, waarin ik denk aan zelfmoord. Soms denk je écht dat zelfmoord de beste keuze is, soms weet je diep in je hart dat je niet dood wilt, maar zie je geen andere opties meer. Hoe simpel kan het soms zijn om iets duidelijk te maken. Soms wordt ik midden in de nacht wakker en wil ik het liefst alles bij elkaar schreeuwen.

Denk je aan zelfmoord en wil je er zelf iets aan doen? Wil niet zeggen dat ik daar nooit aan gedacht heb. Maar dat zou naïef zijn van mij soms moet leven met de pijnlijkste dingen. Soms wil men deze woorden omzeilen en men zet dan in de aanhef van de kaart alleen de naam van de overledene met de geboortedatum en de sterfdatum.

Als je dat over tref over tref je alles. Zelfdoding lijkt soms de enige manier om een eind te maken aan een. De lichamelijke of geestelijke pijn is ondraaglijk geworden; Iemand wil een einde. Soms worden mensen boos op je, omdat je dingen blootlegt die zij nog.

Zegt jouw kind weleens dat hij dood wil en schrik je daar enorm van? Een verzwegen, geheim gemaakte dood is nog veel erger en schadelijker dan een.