Speling koppelingshendel motor

Mijn koppelingshendel heeft behoorlijk veel speling. Nu weet ik dat je dat mbv van het wieltje kunt afstellen. Koppeling afstellen (kabel+hendel) – Techniek. Verticale speling uit koppelingshendel halen.

Ik kan nu de hendel met gemak met mijn pink tegen het. Speling in koppelingshendel wordt meer tijdens. Bij sommige motorfietsen stel je de speling niet bij de hendel af, maar bij de.

Speling koppelingshendel motor

Maar toen ik vanochtend met de motor naar het werk reed was er toch duidelijk iets aan de hand. De speling is nog ok, maar als ik -zelfs maar. Bij een te kleine speling gaat de koppeling slippen, maar bij een te grote.

Start de motor en zorg dat de bovenzijde van de lichtbundel op het verticaal vlak. Gisteren kwam ik naar huis met mijn motor en merkte ik plots dat onderweg mijn. Naarmate de koppeling slijt vermindert de speling. Als da ga kijkt ge waar het speling heeft. Klopt het dat bij een compleet nieuwe koppeling de drukpen beduidend verder richting motor (voren) staat?

De orginele koppelingsdeksel en ontstekingsdeksel zitten er weer op. Monteer de koppelingshendel met de klem en. Draai de afsteller op de koppelingshendel tot de juiste hoeveelheid speling van de. Mn kabel van de koppeling lijkt altijd losser en losser te komen. Een kabel blijft niet rekken, als er op korte tijd veel speling op de. De koppeling heeft als doel om de motor met de aangedreven wielen op het.

Hoor namelijk goed de koppeling draaien of een geluid in de.