Stank auto koppeling

Gisteren liet ik iemand anders in mijn auto rijden (niet slim, ik weet het). Hij liet de koppeling erg lang slippen en gaf tijdens het slippen veel gas. Bij optrekken auto eerst gas of eerst koppeling & slippende.

Stank auto koppeling

ANWB Experts – Auto – Stinkende koppeling?

Mijn auto is nagekeken en OK bevonden. Hoe kan ik de geur van een verbrande koppeling laten verdwijnen. Gaat de geur weg na een tijdje of moet.

Stank auto koppeling

Citigo stinkt bij koppeling als ik bijv. Daarna ging het wel weer en nadien geen last meer gehad van de stank. Daar zit een luchtje aan: gevaarlijke en vreemde autogeuren.

Twijfel je nog aan werking van remmen of koppeling? Koppeling direct ingetrapt en een nieuwe poging ondernomen. Drie dagen een enorme stank in de auto. Uiteindelijk ga je ook een verschrikkelijke stank ruiken (zoals de ts beschrijft). Bij het optrekken maakt de motor wel meer toeren, maar versnelt de auto niet zoals gebruikelijk. Wanneer ik bijvoorbeeld op een helling sta van een parkeergarage of een stoep op wil rijden dan komt er een vieze lucht de auto binnen.

Stank auto koppeling

Als je toeren toenemen en de auto versnelt niet dan is je koppeling.

Laat uw koppeling vervangen bij Carrec Technocenter. Problemen met de koppeling van je auto? Welke problemen kan je met de koppeling hebben en wat kan Carrec Technocenter daar aan doen. Toen mijn auto afgeleverd werd en in de showroom gestart werd, was het. Er komt dan inderdaad een vreemde stank vrij waar ik eigenlijk niet eerder.

Zou dat misschien kunnen zijn dat de koppeling platen bijna zijn. Ik ruik het altijd net na de stoplichten en als ik thuis kom en de auto uitstap.