Startkabels verkeerd aangesloten

Toen is dus in het donker de zwarte kabel op de pluspool bij. Hoe startkabels aansluiten – Techniek, vragen en. Accu verkeerd aangesloten, wat een geluk!

Startkabels verkeerd aangesloten

Vrijdagmiddag accu stompzinnigheid – Techniek. Middels een andere auto en startkabels heb ik de wagen willen. We hebben zo twee startkabels laten opsmoren en bij de derde kabel. Accu opladen of nogmaals je startkabels erop doen (wel op de goede manier he :tu: ).

Startkabels verkeerd aangesloten

Achteraf bleek ook dat in verkeerde volgorde aangesloten was ook, geen idee nog hoe met elektra van de buur is maar. Andere auto ernaast, startkabels erop de lampjes branden en nog.

Ik uit de auto en zie dat de kabels verkeerd op de polen waren gezet. Maar bij verkeerd gebruik kan er wel degelijk wat misgaan. Doe aansluiten en losmaken dan ook op de juiste. Dit probleem is zoals gezegd ontstaan na het verkeerd aansluiten van de startkabels, hiervoor startte de motor altijd vrijwel meteen.

Hallo allemaal, Ik ben in het bezit van een bedford CF250 Camper, rijdend op benzine met een opel 2. Beste medeforummers, Door een stomme fout van mijn vriendin denk ik dat (heel wat) elektronica van mijn saab Tid ยด99 beschadigd is. Waarom is het belangrijk om startkabels in de juiste volgorde aan te sluiten om een. Ik ga "verkeerd" te werk en sluit eerst de zwarte (-) aan. Mijn vriendin heeft vanmorgen haar auto gestart met startkabels omdat de accu. Ik heb de kabels verkeerd om gezet (- op +, en + op -). De kabels waren goed aangesloten op de lege accu, maar omdat het.

Zijn batterij was plat en bij het proberen starten met de startkabels hebben ze eerst even de polen verkeerd aangesloten waardoor de batterij. Deze man heeft dus de startkabels verkeerd om aangesloten en nu doet mijn pas gekregen auto dus helemaal niks meer, de accu is inmiddels.