Startproblemen auto bij vochtig weer

Winterslaap oldtimers: tips & trics? Veel vocht in de lucht en op de auto. Als gevolg hiervan start de auto erg moeizaam. Bij droog weer heb ik hier nauwelijks. Bij vochtig weer zal een auto eerder niet aan willen slaan doordat de. Het is koud en vochtig en deze verergeren vaak de startproblemen. Je kunt je wellicht bewapenen tegen de meest voorkomende problemen door de auto op tijd.

Startproblemen auto bij vochtig weer

Kan dit de oorzaak van het startprobleem zijn?

Dan ga ik maar voor Beru, scheelt toch weer een halve tank benzine :). Startproblemen wegens zwakke batterijen zijn dan ook een van. Als het de bougies zijn, dan kan het dat bij vochtig weer niet goed contact. Accu en dynamo wordt vaak genoemd, maar ik lees niets over startproblemen. Probeer ook eens met vochtig weer te starten door remmen reiniger in de.

Membre du CAMAC – Cercle des Amateurs de Miniatures Automobiles Citro├źn. Als de auto even heeft gelopen start hij weer zoals je zou verwachten, dus gelijk. Ook als het vochtig weer is en ik heb even gereden en de. Hij pruttelt en op een gegeven moment pakt de motor. Tenzij ik mijn auto een tijdje weer heb laten stilstaan in de kou. Zo was ik laatst op bezoek bij familie en ben probleemloos weggereden bij mooi weer. Toen ik terug wou rijden wou de auto niet meer starten.

Als het koud en nat begint te worden, start mijn auto zeer slecht tot niet. Niet willen starten tijdens vochtig weer. Dit is de laatste tijd steeds vaker en bijna alleen met vochtig weer. Tweede optie is een vochtige verdelerkap, mits deze auto nog een. De batterij is een van de zwakste punten van een auto in de winter.

Ik ben zelf geen automonteur, maar mijn twingo start ook slecht. Vooral als het heel erg warm en vochtig weer is.