Stihl kettingzaag start niet

Mijn pa heeft sinds kort een Stihl MS 341 kettingzaag in het bezit, met een. Bij de eerste keer aantrekken start hij echt bijna, alleen toch niet. Heb een stihl 036, Deze zaag start de laatste tijd erg slecht, stationair loopt.

Stihl kettingzaag start niet

De motor wil niet starten, wat moet ik doen? Hoe start ik een verzopen tweetaktmotor? Normaal als de motor niet wil starten, zit het probleem in de brandstoftoevoer of de bougie.

Ik heb een Stihl MS170 kettingzaag die niet start.

Stihl kettingzaag start niet

Heb carburator al gereinigd en er is ontsteking. Wat doe ik verkeerd of wat is er nog mis? Reageer op deze vraag Misbruik melden. Dan zou dit best kunnen liggen aan een onjuiste manier van starten. Dus vuil ofzo kan het volgens mij niet zijn. Overigens komt de startprocedure bij een kettingzaag nogal nauw, zowel.

Alpina en bij mijn huidige Stihl 064. Ik heb al geprobeerd: met en zonder choke, gas helemaal open of juist niet. Nu is het echter zo dat mijn kettingzaag niet meer mee wil.

Stihl kettingzaag start niet

Ik heb onlangs een Powerplus kettingzaag aangeschaft.

Als mijn 088 koud heeft start hij onmiddellijk en ik kan uren zagen, zolang ik. Dit artikel kan niet online worden besteld. Ik weet hoe een tweetaktmotor werkt (dacht ik altijd). Maar ik trek dus aan het startkoordje en hij start niet. Probleem: mijn stihl 012av trekt niet meer lekker door, als ie koud is dan. Als een motor goed start en slechter gaat lopen als hij warm is dan.

Husqvarna kettingzaag start niet Goede compressie! Sinds meer dan 90 jaar zijn de STIHL kettingzagen synoniem voor uitmuntendheid, vermogen en.