Stoplichten aanhangwagen werken niet

VergelijkbaarJE MAG NIET VERGETEN DAT JE AANHANGWAGEN ( BIJ VOORBEELD ) de richtingsaanwijzers en de stoplichten tegelijk moeten kunnen laten werken ! Steek ik de lampkes er echter in, dan werken ze toch niet. Heeft er iemand een idee wat er mis kan zijn. Kan het dat de wagen niet voldoende. Als ik ga controleren werkt de rechter pinker op de aanhangwagen ook niet, die van de auto wel. Van de week toen ik de aanhanger aan mijn Benz koppelde zag ik dat de. Ik heb de stekker van de aanhangwagen.

Stoplichten aanhangwagen werken niet

Het niet werken van je remlicht zal wel een los contact in auto of.

Wij hebben een fietsendrager voor de auto, maar het remlicht werkt niet. Hoeveel remlichten moeten werken om niet in overtreding te zijn? De verlichting van de aanhangwagen werkt niet meer, of slechts gedeeltelijk. De stoplichten zijn niet verplicht op de voertuigen voor traag vervoer waarvan de. Kort geleden heb ik een aanhanger gehuurd met een 7-polige stekker. Mijn vader heeft een aanhangwagentje waarvan de verlichting niet goed meer werkt.

Stoplicht werkt wel als ik, na opnieuw starten, de normale verlichting van auto+caravan niet aanzet. Nu is het echter anders, de verlichting werkt redelijk. Kortsluiting op de aanhangerstekker kan er makkelijk voor zorgen dat de. Als die gewoon in orde is weet je dat het aan de aanhanger ligt. Vaak met 13 polig zijn er probelem met de constante plus die niet aanwezig is in de 7polige. Conclusie: Zonder verloop werkt alles perfect, met verloop continue problemen, ook nadat ik een. Doet hij het ook op de aanhanger niet? Zekering valt uit als ik de autolampen aanzet,dus kortsluiting.

Laat daarom de koelkast bij niet draaiende motor op gas werken. Touring controleerde de voor-, achter- en stoplichten van duizend. Ook rijden met mistlicht wanneer dit niet hoeft, mag niet en kan 50 euro.