Stretch oor laten zetten

Maar ik wil niet echt graag een oorbel kan ik niet eerst 1,2mm laten zetten? Mijn zus heeft ook stretchers maar ze weet niet of ik eerst een oorbel moet hebben. Dus, wil je nu laten stretchen of wil je het opnieuw laten piercen? Je oor stretchen, wat moet je weten? Mens en Gezondheid: Beautymens-en-gezondheid. Je kunt je oren laten stretchen, maar je kunt het ook zelf doen. Blog is verplaatst naar onze nieuwe website PiercingsWorks.

Tattoo Bob – Tatoeeren – Piercing zetten – Tattoo Verwijderen – Permanente Make-Up. Door het stretchen van de oorlellen wordt een nieuw of bestaand gaat in het. Dit verhoogt de kans dat je oor moeilijker stretchbaar is, en verlaagt ook de. Stretch handleiding altijd op zak hebben? Hiervoor laten ze de gaatjes in hun oren steeds verder oprekken door middel.

Wie gaat nu eerst zijn oor stretchen en vervolgens daar spijt van krijgen. Bodycult op de reguliersbree in Amsterdam. Dat laatste is nu precies wat je doet bij een oor stretch.

Stretch oor laten zetten

Mocht je erover denken om een piercing te laten zetten, zorg er dan voor dat je goed uitgerust bent en dat je enkele uren op voorhand iets gegeten hebt. Ik heb nu wel mooi in elk oor een tunnel van 6mm. Ik wil binnenkort mijn oren laten stretchen maar ik heb een paar vragen. Sommigen laten hun hele oor van onder tot boven volzetten met gaatjes. Hier lees je alles wat je moet weten over het laten zetten van een oorpiercing.

Van prijzen en alle keuzes die je hebt tot aan het piercen zelf!