Stuur maakt geluid bij draaien

Krakend, knarsend of bonkend geluid bij het sturen naar links of rechts:. Deze zal al hoorbaar zijn als je een normale linkse of rechtse bocht maakt. Trillingen aan het stuur: Dat het stuur van de auto trilt kan verschillende oorzaken hebben.

Stuur maakt geluid bij draaien

Mijn Audi A4 (B6) maakt een sterk zoemend geluid als ik het stuur draai, zowel stilstaand als rijdend.

Het geluid is ook duidelijk hoorbaar. Overig: Raar geluid bij stuurbeweging. Motor & aandrijving: schurend geluid bij draaien. Auto maakt piepend geluid bij draaien, waaraan ligt dit? Sinds enige weken rijd ik een W-202 prima auto, sinds vandaag heb ik bij vnl inparkeren dat ik bij het draaien vh stuur een geluid hoor.

Wie weet wat er aan de hand kan zijn? Stuur maakt piepend geluid als je er aan draait. Bij een koude motor hoor je niets maar na een half uur. Bvb in mijn garage, waar tegels zijn, maakt bijna geen lawaai. Als ik naar links of rechts stuur dan hoor ik een schrapend geluid. Dat geluid blijft constant als ik het stuur ietsje draai en vasthoud. Auto stil gezet en het stuur terug gedraaid. Sinds kort maakt mijn auto een stoekend geluid tijdens het sturen.

Bedoel je een raar geluid van je banden als je je stuur volledig naar rechts draait, en dan langzaam rijdt ? Of een raar geluid als je stil staat ? Sinds enkele weken maakt mijn stuur nogal een vreemd geluid. Vanochtend wanneer ik naar de sportschool wou gaan merkte ik een erg vreemd gekraak wanneer ik me stuur naar rechts draait, geen. Bij "scherpe" bochten hoor ik een vreemd schurend geluid aan de voorzijde. Verder: hoe ziet de vloeistof eruit?

Toen ik vandaag wegreed, wees mijn vriendin er op dat auto raar lawaai maakte. Sinds een paar maanden heb ik last van hard krakend geluid bij het draaien aan het stuur. Dit als het stuur bijna zijn uiterste stand heeft bereikt.