Stuurbekrachtiging maakt zoemend geluid

Mijn Audi A4 (B6) maakt een sterk zoemend geluid als ik het stuur draai, zowel. Zou vloeistofpeil van de stuurbekrachtiging te laag zijn? Onderstel & wegligging: Problemen met. Als ik het stuur maar aanraak maakt de auto een hard zoemend geluid. De stuurbekrachtiging werkt olie is goed. Vraagje: er komt een zoemend geluid vanonder de motorkap, met name in. Ik heb onlangs me olie al ververst van de stuurbekrachtiging maar dit.

Stuurbekrachtiging maakt zoemend geluid

Hij stuurt verder niet zwaar het maakt alleen een ontiegelijk rot geluid.

Met stuurbekrachtiging heb ik niet veel ervaring, toch niet met. Zit er nog voldoende olie in het reservoir voor de stuurbekrachtiging? Sinds vandaag een raar geluid in het vooronder, lijkt van de stuurbekrachtiging te komen. Bij het insturen hoor je een zoemend geluid.

Stuurbekrachtiging maakt na even rijden een luid zoemend geluid. Onze Bini maakt ook een zoemend geluid. Iets geluid maakt een stuurpomp altijd wel. Ook als ik gas geef, gaat dat geluid gelijk op met het toerental.

CDI van 02), maar ik vind toch wel dat hij heel veel geluid maakt. Afgelopen woensdag hoorde ik plotseling een constant zoemend geluid, wat veranderde als ik aan het stuur draaide. Het geluid is het best te vergelijken met het sturen bij een force feedback. Dit deed ik ook enkel nadat ik het zoemen al hoorde tijdens het.

Sinds deze namiddag maakt de C-max van mijn vrouw een zoemend geluid telkens wanneer er met het stuur bewogen wordt. Dit geluid komt meestal van de stuurbekrachtiging vandaan.