Stuurbekrachtiging pomp maakt lawaai

Mijn Audi A4 (B6) maakt een sterk zoemend geluid als ik het stuur draai, zowel. Zou vloeistofpeil van de stuurbekrachtiging te laag zijn? Er is geen olie lekkage heeft het zin de olie te vervangen of is het de pomp. Stuurbekrachtiging maakt lawaai als de wielen in de uiterste stand staan. Graag tips hoe te kontroleren of het aan de pomp, stuurhuis of iets.

Ik heb vorige week de multiriem en spanners vervangen, nu begint mijn stuurbekrachtigings pomp wat lawaai te maken. Na een lange rit maakt bij kort insturen de servopomp (stuur) een zoemend.

Stuurbekrachtiging pomp maakt lawaai

Met stuurbekrachtiging heb ik niet veel ervaring, toch niet met. De stuurbekrachtiging van onze auto maakt herrie. Ik heb het idee dat de pomp aan het caviteren is. Mini is dat door een elektrische aangedreven pomp.

Hij is vooral goed te horen na een stuk rijden (= warme hydr. olie). Hydroline revisie stuurpomp – Duration: 0:48. Zit er nog voldoende olie in het reservoir voor de stuurbekrachtiging? Te weinig olie in stuurbekrachtigingreservoir? Met name bij de volle stuuruitslag is de pomp duidelijk hoorbaar.

Stuurbekrachtiging pomp maakt lawaai

Sinds enige tijd maakt de pomp van de stuurbekrachtiging nog al wat geluid bij het draaien aan het stuur.

Er zit voldoende olie in,is deze dan. Dit geluid komt meestal van de stuurbekrachtiging vandaan. Deze zal al hoorbaar zijn als je een normale linkse of rechtse bocht maakt. Ik heb onlangs me olie al ververst van de stuurbekrachtiging maar dit mocht niet bate -_- Hij stuurt verder niet zwaar het maakt alleen een ontiegelijk rot.

Ik merkte geen verschil in het sturen zelf en de pomp ging ook altijd. Dus samengevat: als ik aan het stuur draai maakt de servo veel geluid. De laatste week maakt mijn C5 in koude toestand een hoop lawaai. Bij maximale stuuruitslag is het het ergst, maar ook bij.