Stuurbekrachtiging valt uit tijdens rijden

Beste allemaal, Gisteren viel plots de stuurbekrachtiging uit van mijn wagen. Ik zou niet rijden tijdens de spitsuren. Dit verdwijnt als je de auto een lange tijd uit hebt gehad.

Stuurbekrachtiging valt uit tijdens rijden

Tijdens het rijden valt stuurbekrachting weg en brandt het acculampje. Echter blijft het acculampje branden en bleef de stuurbekrachtiging niet werken. Om stroom te sparen schakelt de stuurbekrachtiging uit: had ik ook. Helppp auto valt uit tijdens het rijden!

Stuurbekrachtiging valt uit tijdens rijden

Na een paar minuten valt ie dan gewoon uit. Ik vind het een heel fijne wagen om mij te rijden en het is een perfecte. Het uitvallen gebeurde frequenter en het gebeurde nu zelf tijdens het maken van trage bochten. Hallo, ik heb een probleempje met mijn Laguna V6 3. Prima auto, weinig mis mee, behalve dan dat zo heel af en. De stuurbekrachtiging valt regelmatig uit en op uw dashboard brand het indicatie. Ook kan uw stuurbekrachtiging uitvallen tijdens het rijden. Werking stuurbekrachtiging – verschil tussen elektrische en hydraulische.

Stuurbekrachtiging valt uit tijdens rijden

Het systeem bestaat uit een hydraulische pomp, slangen en cilinders die de stuurstang. Maar sinds maart al een keer of 10 (dus tijdens mooie dagen). De pomp valt soms weer uit, zonder reden, maar nu ook onder het rijden. Ik heb dat eens voorgehad toen ik leerde rijden met de wagen van de rijschool.

Alle electronica viel uit (dus toerenteller, snelheidsmeter, servo…). De eerst volgende keer als het voorvalt ga ik naar de garage. Soms valt hij direct weg na het starten, soms bij het wegrijden bij een stoplicht, soms terwijl ik een bocht maak (handig, als dan ineens je stuurbekrachtiging wegvalt :X ).