Stuurbekrachtiging vloeistof bijvullen

Stuurbekrachtigingsvloeistof controleren en bijvullen. Als het reservoir van de stuurbekrachtigingsvloeistof (deels) leeg is, kun je vloeistof (let op de juiste) bijvullen. Maar daarmee is het nog niet opgelost, want er. Laatst een grommend geluid bij het sturen.

Nu is sinds een dag mijn stuurbekrachtiging weg. Mijn mannetje zei dat ik hem eerst moet bijvullen. Wie van jullie kan mij vertellen welke vloeistof er in het. De tank van mijn stuurbekrachtiging staat net onder minimum, merk niks. Als je zeker bent dat de olie groen is moet je het bijvullen met groen. Ondertussen reservoir blijven bijvullen totdat het gewenste niveau.

Bijna elke moderne auto is uitgerust met stuurbekrachtiging. Mag bijvullen met elke willekeurige (stuurbekrachtigings) vloeistof? Hallo allemaal, Ik heb een probleem ik moet iederekeer mijn stuurbekrachtiging olie bijvullen volgens mij lekt die ergens want heb laatst onder. Onderstel & wegligging: enorm knarsend geluid bij.

Je bedoelt, eerst even peil nakijken en eventueel bijvullen alvorens. DEXRON-II" als vloeistof voor de stuurbekrachtiging gebruikt moet. Nu heb ik regelmatig gehoord dat het stuurbekrachtigingssysteem een gesloten systeem is en dat de vloeistof in principe niet bijgevuld zou. Dag beste leden, Ik heb een vraag over mijn stuurbekrachtiging. De vraag is dan, hoe kun je dan toch olie bijvullen in een gesloten systeem? Ik weet dat je speciale olie voor de stuurbekrachtiging in moet.

Gekleurde doppen op de diverse vloeistofreservoirs en een gekleurde greep voor de. Heb pas mijn olievoorraad eens nagekeken van de hydrauliek. Vering op de laagste stand gezet en er moest 0,8 liter LDS olie bij gedaan. Bij de C5 van mijn vriendin moet volgens mij de stuurbekrachtings olie worden bijgevuld. Dit is dacht ik hetzelfde als van het hydraulisch.

Ik heb gisteren de olie van mijn stuurbekrachtiging bekeken en wil deze eigenlijk iets bijvullen. Nu lees ik CHF11-S, Dexron en ATF olie, met.