Stuurpomp zelf reviseren

Zie dat mijn pomp extern wat lekt: nu ik de hele meuk toch los heb is de pomp een makkie denk ik. Is zoiets zelf te reviseren of net als hd pomp. Dankje Erik heb je de odln ook al eens zelf vervangen? ZWART, -, Direct leverbaar uit voorraad. BLAUW, -, Revisie van eigen stuurpomp.

Re: revisie stuurbekrachtigingspomp? Tja ik zelf zou een nieuwe pomp halen, zonder de oude in te leveren, en de oude te demonteren om te. En apetrots natuurlijk op deze doe het zelf klus! De EHS heeft in onze Cooper ook een keer begeven.

Na onderzoek bleek het om een reeds bekend en structureel probleem te gaan. Mijn stuurpomp is zeer waarschijnlijk aan vervanging of revisie toe. De stuurbekrachtigingspomp maakt extreem veel lawaai. Deze pompen bouwen wij zelf niet in. Janco kennende kun zelfs jij straks een pompie reviseren Franx. De enige goede remedie is een revisie-exemplaar monteren maar. Jammeer genoeg heb ik geen brug om dit in alle rust zelf te doen. Voor personen wagens repareren en leveren wij stuurhuizen en stuurpompen.

Voor moeilijke reparatie merken zoals van ZF hebben wij zelfs onderdelen laten maken om ze te kunnen reviseren. Zelf uw stuurbekrachtiging repareren? Wat is wijsheid: een andere pomp regelen, of revisie? Is dat met enig fatsoen zelf te doen? Of haal je je dan toch wel wat op de hals? Tijdens mijn vakantie heeft de stuurpomp van mijn Defender het begeven.

Als het mogelijk is wil ik graag de kapotte pomp reviseren en als. Is het misschien een optie om een revisieset te kopen en dit zelf te. Ik ben op zoek naar een goede gereviseerde stuur pomp en huis, ik heb.