Suzuki ts 50 te koop

Draaiend te horen Staat al een tijd stil. Het meest diverse gebruikte aanbod van Belgiƫ. Occasies te koop: van diesel, break tot. Nieuwe remsegmenten voor suzuki tsx 50 voor achteren. Te koop suzuki tsx frame , voorwiel met remtrommel afstand bus en as, achterwiel met remtrommel. Toerenteller en toerentellerkabel zijn vervangen, samen met benzinekraantje.

Suzuki ZR50K als snorfiets- VASTE Prijs ! De zoekertjessite voor (onderdelen van, accessoires voor, documentatie over) oude brommers en scooters. Kenmerken Accessoires: Benzinetanks Conditie: Gebruikt Veelplaatser: Nee Omschrijving Onderdelen. Ik ben van plan een tweedehands brommer aan te kopen, en mijn. Alle advertenties uit Sint-joris-winge; Misbruik melding. Zoek in Nederland naar suzuki zr50 RSS.

Home De club Modellen Agenda Te koop Links Forum. Zijn vrij schaars en volgens mij nooit standaard te koop geweest in NL. De 80 en 125 frames, waren volgens mij hetzelfde als de ts50. TS,50,X,Katana,50,Address,50,TS,50,ER,TS,80,X,RG,80,CP,50. Beste, Hierbij stel ik mijn betrouwbare suzuki ts 50 te koop.

Online winkelen en goedkoop Motor: magazines en boekjes op eBay kopen. CAGIVA MITO 50 ,brochure,catalogue,prospekt original. Hallo ik heb een suzuki TS50 heeft iemand daar toevallig nog een electroschema van? Heeft de leeftijd passende tekenen van slijtage.