Tankdop met slot openen

Sleutel in de tankdop steken, dop vasthouden en sleutel halve slag linksom. Zij natuurlijk sleutel er in en hem op slot draaien ipv open. De enigste probleem is: ik krijg de benzine dop niet open :oops:. Hoe kan ik het tankklepje van mijn Opel Corsa Sport open krijgen? Daar heb ik een hendeltje zitten om mijn achterklep en tankdop eraf te. Heb ook een corsa en het klepje gaat niet open als je deuren op slot zitten.

Ik wilde vanmiddag gaan tanken en me tankdop wil niet meer open.

Tankdop met slot openen

De tankdop (voor benzine) wil niet open met de sleutels die bij de auto zitten. Grote schroevendraaier er in steken (in het slot) en open draaien. Is daar een manier om die open te krijgen? Maar bij mij draait de dop vrij rond, omdat hij nog op slot zit. Maar even serieus, soms helpt het om met de ene hand de dop vast te houden, en met de andere hand de. Maar wij weten niet hoe je de tankklep van deze moet openen en de verkoper. Het slot is dus niet bevroren, want na het gebruiken van slot.

Probeer je tankdop eens in te drukken en dan te draaien(dus tegelijkltijdig). Met geen mogelijkheid meer open te krijgen. En het enige slot waar dit trucje nodig is, is die van de tankdop. Ik had ingesteld dat als ik mijn deur open deed dat alles van slot gaat, ook het tank klepje ;D. Nog ff over als de auto op slot zit, en niet met sleutel open wil. Ga met de sleutel naast de auto,en trek de deur.

Thread Status: Not open for further replies. Vreemd, tot voor kort liet ik de motor draaien bij het tankstation, opende de tankklep door er tegenaan te duwen en klaar was het Mannetje. Deuren gaan open maar tankklep blijft gesloten. Alles geprobeerd: terug in slot, terug open, met knopje in deur met en zonder gestart te zijn.