Tankdop openen zonder sleutel

Is daar een manier om die open te krijgen? Nou is er al een contactslot+tankdop bemachtigd van een GS550 via. Maar hoe is de tankdop zonder sleutel te openen of te verwijderen?

Tankdop openen zonder sleutel

De garage belde mij net op, hij was nog een apk-afkeur puntje vergeten door te geven. De tankdop (voor benzine) wil niet open met de sleutels die bij de auto.

Als wegenwachter open ik wel eens tankdoppen als mensen de sleutel oid. Volgens de Engelsen komt de tankdop dan vrij zonder de tank te beschadigen.

Tankdop openen zonder sleutel

Precies zoals de titel zegt: is er een elegante manier om de tankdop te verwijderen als je geen sleuteltje meer hebt, of is het een kwestie van. Als je de sleutel omdraait, draai je die nok naar binnen en kan de tankdop open. Dan zit het hele slotmechanisme met nog een schroefje vast. Beste Mensen, Ik ben het sleuteltje van mijn tankdop verloren. Wie weet er hoe ik de tankdop open kan maken?

Ik heb een Ciao gekocht met een tankdop met slot, maar de eigenaar had de sleutels niet meer. Hoe kan ik dat open krijgen zonder te boren. Ik gebruik me auto namelijk dagelijks en ik kan dus niet zonder auto. Ik laat zien hoe je een cilinderslot van een voordeur openmaakt zonder sleutel. Laten we er niet omheen draaien: als je schadevrij een slot kunt openen zonder sleutel dan ben je gewoon een kunstenaar. Ik heb de sleutels kwijt gemaakt van onze peugot 205.

Nadat ik vorige week op alle mogelijke en onmogelijke plekken heb gezocht ben ik tot. Sleutel in de tankdop steken, dop vasthouden en sleutel halve slag linksom draaien. De dop kan nu open en dichtgedraaid worden. Eej ik ben gister mn sleutels kwijt geraakt, ik hoop nog dat iemand ze.

Klepje open gedrukt, sleutel in de tankdop (eerste ergernis maar oké), dan.