Tankdop scooter vast

Echter wil ik de tank volgooien en nu zit de tankdop vast. Als ik de sleutel erin stop kan ik hem wel iets draaien maar zodra hij het slot eraf moet. Tankdop openen Yamaha R6 – Techniek, vragen en.

Tankdop scooter vast

PROBLEEM OPGELOST Hey, Eerste post, en meteen een vraag.

Ik heb zelf een baotian staan, Je hebt daarop een tankdop en op de. Me tankdop wil niet meer open – Onderhoud. SIk wilde vanmiddag gaan tanken en me tankdop wil niet meer open, me sleutel is. Vanochtend 35 minuten staan kutten om de tankdop van mn 206 los te. Als je slot van je fiets bijvoorbeeld vast zit kan dat ook een hele goeie. Sinds een paar daagjes zit mijn tankdop van mijn Aprilia RS50 moer vast.

Misschien zit het slot langs onder met een circlipsring vast. Mijn tankdop moet je indrukken en dan draaien, als een kindveilige dop zeg maar. Ze zal op dit tijstip vast niet iemand van de garage kunnen bereiken, maar. Sleutel in de tankdop steken, dop vasthouden en sleutel halve slag linksom draaien. De dop kan nu open en dichtgedraaid worden. Is dat OK of is het beter om af en toe de dop los en weer vast te draaien?

Meestal zit deze ontluchting in de tankdop en is zo geconstrueerd dat er wel lucht. Ik heb een tweedehands Puch gekocht en er zit een tankdop met slot op. Ik zou even langs een rijwielwinkel gaan, die hebben het vast wel vaker meegemaakt, en hebben dan wel. Draai de tankdop tegen de klok in om de. Als het stuur niet goed vast zit of niet vrij kan draaien. Het zullen wel gasten wezen om een scooter verder te laten rijden. D dan is die zeer welkom want kan nu niet.

Eventjes tanken bleek voor deze vrouw niet zo eenvoudig, want waar zit die tankdop nou ook alweer?