Tankdop volkswagen polo openen

Maar wij weten niet hoe je de tankklep van deze moet openen en de. Maar dat is wel een opel natuurlijk,bij vw heb ik al eerder gehoord van. De tankklep gaat soms niet open, als ik met de sleutel de deuren vergrendel en daarna weer ontgrendel dan kan ik soms de tankklep wel open. V70 heb je een hendeltje waarmee je klepje van je tank open gaat :). Bij de VW polo moet je ook duwen, bij mij waren ook verschillende. Ik geen knop in de auto vinden, zoals bij een Golf4. Sleutel in de tankdop steken, dop vasthouden en sleutel halve slag linksom draaien.

Tankdop volkswagen polo openen

De dop kan nu open en dichtgedraaid worden.

Vandaag mijn Polo opgehaald, een stukje gereden (ze rijd heerlijk trouwens). Dit is geen elektrische maar gewoon op. Het lijkt er op dat VW hier niet in voorzien heeft, maar de tips die ik zo. Ik had ingesteld dat als ik mijn deur open deed dat alles van slot gaat. Hallo ik wil mijn tankdop openen van een VW polo, maar ik krijg dat ding niet open 😛 weet iemand beter haha 😛 ? Toen ik bij de tank stond kwam ik er achter dat er geen tankdop.

VW Golf VI werkt hetzelfde als bij een 02,Passat idem. Stond vandaag aan tankstation en wilde tanken maar tankklepje is niet open te krijgen. Deuren gaan open maar tankklep blijft gesloten. Nou wilde hij net tanken, maar het klepje wil niet meer open. Deze open je normaal niet met een knopje van binnenuit maar door erop te. Bij het tankstation aangekomen gaat de tankdop niet open. En natuurlijk heb ik te ver doorgereden, dus er MOET nu diesel in.

Op zoek naar goedkope tankdop voor uw Volkswagen? Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts. Electronica: Ik stond zaterdag na 50 km in het rood. Bedankt, ik krijg hem inderdaad handmatig open.