Tankklep gaat niet open

Deuren gaan open maar tankklep blijft gesloten. Stond vandaag aan tankstation en wilde tanken maar tankklepje is niet open te krijgen. Geluid is weg en de actuator gaat weer soepel open. Demonteer de bekleding in de kofferbak (aan de kant van de tankklep) Als het goed is kun je nu van binnenuit.

De tankklep gaat soms niet open, als ik met de sleutel de deuren vergrendel en daarna weer ontgrendel dan kan ik soms de tankklep wel open. Audi A6 : De tankklep gaat niet meer open door er tegenaan te duwen, hoe krijg ik die open? Het lijkt er op dat VW hier niet in voorzien heeft, maar de tips die ik zo snel tegen kwam waren het licht.

Tankklep gaat niet open

Ik had ingesteld dat als ik mijn deur open deed dat alles van slot gaat, ook het tank klepje ;D. Dit is geen elektrische maar gewoon op.

Waarschijnlijk overbodig, maar je auto moet niet op slot zijn als je die open wil doen. Het klepje gaat via de centrale vergrendeling op slot. Oké, misschien een domme vraag maar. Hij gaat niet meer samen met de centrale vergrendeling open. Mijn tankklep gaat niet meer open,maar er moet wel getankt worden. Hoi allemaal, Mijn zus heeft een (nieuwe tweedehands) VW Caddy en staat nu bij het tankstation en de tankdop gaat er niet af!

Rechts in de laadruimte zit meestal een klepje waar je bij de Centrale vergrendelings motor kan van de Tankklep, met wat pielen kan je langs. De auto stond stil sinds maandag en wilde vanochtend weer gaan tanken maar toen ging het klepje. Wil ik gisteren tanken gaat mijn tank klep niet meer open (passat 99) Heeft er iemand nog tips, want er moet toch sap in. Ik heb de bekleding bij het rechter achterscherm weggehaald en met een. Stond ik vandaag bij de benzinepomp, gaat mijn tankklep niet meer open. Motortje zal wel stuk zijn, van de week ging de tankklep namelijk ook. Nu krijg ik de tankklep slechts open door de handzender uit h. NIET meegaat bij ontgrendelen (instelbaar), dan gaat de tankklep ook niet in.

Ik heb ook gehad dat de tankklep niet open wilde, het bleek te gaan. Kan iemand mij vertellen hoe ik mijn tankklepje openkrijg? Bij mijn Saab 95 estate zit het tankklepje dicht. Het gaat om de variant zonder knopje in het portier, dus hij zou. Goedenavond VW lovers, Was vandaag aan het rijden naar de Gamma. Onderweg brandde de waarschuwingslampje voor de benzine. Opent niet, ook niet met lichte druk.

Hoe onbenullig, een tankklep die niet meer open gaat en dan vervolgens een groot raadsel hoe het te. Zou niet proberen je tankklep te slopen dan lopen de kosten alleen maar op. Laat wel ff weten hoe het morgen bij de dealer gaat! Maar het zal wel, hij ging niet super makkelijk ofzo.

Loop om de auto, geen open tankklep.